Интересно от Impulse

Начало » Интересно от Impulsе

В случай че желаете освежаваща и регенерираща процедура, не се колебайте да си запишете час при нас за преглед и консултация, а ние ще ви препоръчаме най-подходящата за вашия тип кожа.

Лазерната епилация се превърна във все по-популярен метод за премахване на нежеланото окосмяване и при двата пола. Особено важно е да се знае, че има деликатни зони на тялото, където трябва да се третира с повишено внимание.

В случай, че желаете да разберете дали зоните ви са подходящи за лазерно подмладяване и какво да очаквате от него, не се колебайте да се свържете с нас и да го обсъдим заедно.

Не забравяйте да включите в рутината си ежемесечно почистване на лице при специалист, както и домашна грижа за нея. Заповядайте при нас, да решим заедно най-подходящия тип почистване за Вас.

Студените месеци осезаемо си тръгват, а у нас нетърпеливо напира пролетното чувство, а и с него идва пролетта. След като сме се погрижили за кожата на лицето с подходящите за зимата процедури, сега е време да я накараме да се „пробуди“ както природата около нас. Началото на пролетта винаги внася свежо и ново начало в настроението ни, за това и кожата го усеща.

Ако желаете още подробности за нашата пакетна услуга Колаген-стимулация, не се колебайте да ни потърсите, за да разясним и обсъдим най-добрия вариант за вас и състоянието на вашата кожа.

Свежест, здраве и необходимост. Витамин С е едно от най-важните хранителни вещества, нужни на организма и е широко разпространен в естествения му вид. Прочетете повече за тази терапия в нашата стратия.

Изборът на място за лазерна епилация е важен, тъй като това е козметична процедура и е важно да бъде изпълнена от професионалисти. С нея можете да намалите окосмяването и да се радвате дълготрайно на гладка кожа през всеки един момент от годината.

Кожата е важно да е хидратирана особено през зимния период. Ние сме ви подготвили 10 съвета за хидратация на вашата кожа, които да ви помогнат за една страхотна кожа.