Интересно от Impulse

Начало » Интересно от Impulsе

Студените месеци осезаемо си тръгват, а у нас нетърпеливо напира пролетното чувство, а и с него идва пролетта. След като сме се погрижили за кожата на лицето с подходящите за зимата процедури, сега е време да я накараме да се „пробуди“ както природата около нас. Началото на пролетта винаги внася свежо и ново начало в настроението ни, за това и кожата го усеща.

Свежест, здраве и необходимост. Витамин С е едно от най-важните хранителни вещества, нужни на организма и е широко разпространен в естествения му вид. Прочетете повече за тази терапия в нашата стратия.

Изборът на място за лазерна епилация е важен, тъй като това е козметична процедура и е важно да бъде изпълнена от професионалисти. С нея можете да намалите окосмяването и да се радвате дълготрайно на гладка кожа през всеки един момент от годината.

Кожата е важно да е хидратирана особено през зимния период. Ние сме ви подготвили 10 съвета за хидратация на вашата кожа, които да ви помогнат за една страхотна кожа.

Кислородна мезотерапия е подходяща за всяка кожа. Прочетете повече за нейните ползи и запишете час още сега.

Открийте ползите от професионалното почистване на лице с ултразвук в козметично студио. Насладете се на безболезнена процедура за здрава и сияйна кожа! Постигнете това, като почистите лицето си с ултразвук.

Дамите, които държат на изрядния си външен вид, винаги търсят начини за дълготраен ефект при обезкосмяване. Лазерната епилация се нарежда сред най-ефективните методи за отстраняване на нежеланото окосмяване по тялото.

Ако планирате да се подложите на лазерна епилация, най-добре е да започнете през есента или зимата. Лазерната епилация обичайно изисква няколко сесии, за да се постигне оптимален резултат.

Микронидлингът помага поддържането на кожата в здрав и млад вид и може да се използва за третиране както на лицето, така и на шията, деколтето и други части на тялото.