Козметични процедури

Начало » Козметични процедури

Козметични процедури

Лицето ни е отражение на нашето благосъстояние и здраве, затова не е изненадващо, че грижата за него заема важно място в нашето ежедневие. В допълнение към ежедневната грижа, козметичните процедури за лице играят ключова роля в поддържането на кожата здрава, сияйна и подмладена.
 

Затова ние от студио Impulse решихме да започнем да предлагаме и козметични процедури за лице.

Винаги се стараем да обогатяваме знанията си като посещаваме курсове, семинари и предлагаме процедури с висококачествени и иновативни козметични продукти.
 
При нас ще намерите широк спектър от козметични процедури за лице като: Антиоксидантна терапия, безиглена мезотерапия, биостимулиращ и обновяващ пилинг BioRePeel, Микронидлинг, избелваща или кислородна терапия и още много други процедури, за да изглежда лицето ви перфектно във всеки един момент.
 
Честотата на козметичните процедури зависи от индивидуалните нужди на кожата, възрастта и начина на живот. Важно е да се грижим за кожата си и да се консултираме винаги с професионалист за всеки един проблем, който сме забелязали.
 
Ние винаги сме насреща, за да ви консултираме и да изберем най-подходящите процедури за вашата кожа. На тази страница може да видите всички процедури, които предлагаме.

Как да реша коя процедура да си направя?

Това решение се взима спрямо кожата и ефекта, който искате да постигнете, затова, при консултация с нас ние ще вземем под внимание всички фактори и ще ви предложим подходяща процедура.

Ефективност

Кислородна мезотерапия

Лифтинг масаж на лице, шия и деколте

Повърхностен пилинг ALISSA BEAUTE

Повърхностен пилинг Dermaceutical

Подмладяваща терапия

Почистване на лице Класика

Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице

Терапия за сияйна кожа с платина

АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ с ВИТАМИН C Skeyndor

АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ

БЕЗИГЛЕНА мезотерапия

ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР + Биолифтинг

ДИАМАНТЕНО ДЕРМАБРАЗИО

Микронидлинг

Пилинг BioRePeel

Почистване с шпатула

ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ

ТЕРАПИЯ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И КУПЕРОЗНА КОЖА