За нас

Начало » За нас

Да помагаме на хората е най-страхотното нещо, което правим!

Първоначалната идея да създадем Impulse беше да Ви покажем, че има метод, който да Ви избави трайно от нежеланото окосмяване.

За три години обаче разбрахме, че Лазерната епилация не е просто епилация, тя е лечение на различни кожни проблеми, като

🍀 Фоликулит – възпаление на космения фоликул, придружено с гнойни пъпки

🍀 Врастнали косми, които могат да се превърнат в кисти

🍀 Зачервяване след бръснене, което може да направи кожата свръх чувствителна

🍀 Червени пъпчици след епилиране, които често хващат гнойни връхчета и се разпроостраняват след всяко мокрене, потене и триене по кожата.

Това са само част от състоянията, от които ни избавя Лазерната епилация! Най-голямата ни награда и стимул е усмивката на всички, които ни се доверяват!

Благодарим!

Дани & Дани

Dani Mileva
Даниела Милева

козметик

Сертификати за професионална квалификация като козметик, втора степен.
Йорданка Василева

терапевт

Завършено обучение за професионална работа с лазерна апаратура.

мисия на лазерно студио Impulse

Да постигнем желаната от Вас естетика посредством професионална диагностика от компетентни терапевти и с помощта на най-добрия диоден апарат за лазерна епилация.

концепция на

Индивидуално отношение към всеки клиент.

Удобство и приятно изживяване.

ценности

отзиви от наши клиенти - мнения за Студио за лазерна епилация

Arzu NedjibArzu Nedjib
22:12 08 Jul 24
Страхотно отношение на целия екип! Качеството на обслужване е изключително високо! Само за 3 процедури се постига невероятен ефект!Препоръчвам с две ръце 🙌🏼Имат 2 локации, аз лично посещавам на Найден Геров.Успех, момичета😊
Asli Е.Asli Е.
10:05 05 Jun 24
Изключително доволна съм от лазерно студио Импулс! Професионален екип и приятна обстановка. Правят всяко посещение удоволствие. Препоръчвам!😍✅
theo mitsingatheo mitsinga
20:03 01 Apr 24
Presiyana PenevaPresiyana Peneva
08:40 12 Nov 23
Безболезнено, бързо и ефективно! Това студио предлага най-добрата лазерна епилация в сравнение с трите места, на които съм била.
Diana DonchevaDiana Doncheva
06:54 24 Jul 23
Страхотно обслужване с мн компетентен екип.Благодаря за голямото внимание както и за постижимите резултати не само за обезкосмяване на крака ,а и за всяка ваша необходимост.Мн сьм доволна. Препоръчвам Ви от сьрце това лазарно студио за да видите истински резултати.Благодаря Ви
Използвала съм услугите на лазерно студио Impulse и съм изключително доволна от резултатите, както и от професионализма ,качеството на обслужване и приятната атмосфера в салона. Със сигурност ще продължа да посещавам и бих препоръчал на всеки,който търси качество и професионално обслужване.
js_loader