Антиоксидантна терапия с Витамин C

Какво ви изниква в съзнанието, когато чуете Витамин С?

Свежест, здраве и необходимост. Витамин С е едно от най-важните хранителни вещества, нужни на организма и е широко разпространен в естествения му вид.

Съдържа се основно в плодовете и зеленчуците, най-вече тропични и цитрусови плодове, шипка, черни боровинки, люти чушки, касис, пресни чушки, брюкселско зеле, лимонена кора, магданоз, копър, броколи, карфиол, червено зеле, ягоди и др.

Също така витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Но освен в естествения си вид с храни, е необходимо да си го набавяме и чрез козметични процедури, които да подобрят състава му в кожата ни.

Нека ви разкажем, как ние предлагаме това да се случи.

Вече съществува нова, подобрена технология на терапия с витамин С с израелската  козметика Gigi, която е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид.

Ако усещате кожата си изтощена и повяхнала, имате нови петънца по лицето, които дразнят очите ви при срещата с огледалото, искате да положите грижи, но не знаете към какво да се насочите?

Новата комбинация от 35% активни съставки, по-силна от всякога, е тук, за да осигури незабавно изсветляване, тройна антиоксидантна защита и подхранване.

Терапията създава по-бляскав, подхранен и здрав вид на кожата на лицето, благодарение на уникалното съчетание на богатия си състав.

Любимата терапия на много наши клиенти Антиоксидантна терапия с Витамин С е обновена и преди всичко подобрена.

Как?

Формула с до 4 различни форми на аскорбинова киселина, които осигуряват: незабавен изсветляващ ефект, тройна антиоксидантна защита за по-дълго време и подхранване с акай.

Новата формула осигурява до 35% антиоксидантна сила благодарение на комбинацията от 25% производни на витамин С и 10% от супер плодовете. Интегрирането на дериватите на витамин С помага да се получи до повече от 700% клетъчна абсорбция, производство на колаген, допълнителна яркост и млада и стегната кожа. Останалите 10% се състоят от екстракт от Нар и екстракт от Акай. 

Екстракта  от Нар спомага за реализирането на една формула, чието активно вещество предпазва кожата от свободните радикали, действа като силен антиоксидант, предпазва от фотостареене, а успокояващият екстракт от Акай ще възстанови кожата, подхранва и унифицира цвета.

Видимите резултати, които може да очаквате най-рано 14 дни след като направите терапията са:

  • подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, както и факта, че стимулира производството на колаген в кожата.
  • 100% по-равномерна, нежна и гладка кожа
  • 94% по-ярка и жизнена кожа
  • 88% по-стегната кожа

Активни съставки са:

  • Витамин С
  • Екстракт от нар (Витамин Е и А)
  • Чист сок от алое вера

Известни на всички са и ползите от Витамин C за кожата на лицето ни:

От съществена важност е за кожата заради антиоксидантното си действие, поради силите си да неутрализира свободните радикали и това че умело предотвратява фотостараеенето.

Стимумлира и образува колаген, както и увеличава здравината и еластичността на кожата. Омекотява бръчките и предотвратява образуването на нови такива. Подходяща за всеки тип кожа

Разгледайте нашите козметични процедури или заповядайте при нас в Студио Impulse за да дадем отговори на въпросите ви и да ви насочим към най-доброто за вас.

Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!