Деликатни Зони за лазерна епилация при жени

Лазерната епилация се превърна във все по-популярен метод за премахване на нежеланото окосмяване и при двата пола.
Особено важно е да се знае, че има деликатни зони на тялото, където трябва да се третира с повишено внимание.

Кои са те?

На първо място може да поставим лицето.

За жените лазерната епилация в областта на лицето и специално около очите, горната устна, брадичката, скули и надолу към шията, може да бъде чувствителна и изисква специални предпазни мерки, за да се избегне нараняване на кожата или други нежелани ефекти.
Това е специфична процедура, тъй като кожата там е тънка и чувствителна, а косъмът често е по-фин и светъл в тези зони.
В случай че се усети лек дискомфорт в тези деликатни зони, има решение, което специалистите прилагат – охлаждане на кожата по време на процедурата, за да се улесни неприятното чувство.

Друго деликатно място е бикини линия, срамни устни или цялостен интим.
Това е една от най-чувствителните зони на тялото, но и една от най-предпочитаните от женския пол, за обезкосмяване. Трайно премахнатото обезкосмяване в тази зона води до комфорт и спокойствие, не само през летния сезон, но и през цялата година..

Жените трябва да бъдат особено внимателни при лазерна епилация в областта на ареолите или целите гърди. Тук е особено важно да се обърне внимание, ако имат чувствителна кожа или други медицински състояния.

Не на последно място поставяме и друга деликатна зона, подлагана на лазерна епилация и това е седалището.

След процедурите третираните места може да получат леки зачервявания, които изчезват до ден.
За да се постигне желаният ефект са необходими повече от една процедура, особено за деликатни зони изредени до тук.

Последователността и честотата на процедурите обикновено се определят от специалиста въз основа на индивидуалните нужди и, разбира се, от типа на кожата на пациента.

Преди да решите да използвате лазерна епилация в деликатни зони на тялото е важно да се консултирате с дерматолог или специалист по лазерна терапия, за да се уверите, че процедурата е подходяща за вас и че ще бъде извършена от квалифициран и опитен професионалист.

Ние като утвърдени специалисти в тази област, можем да гарантираме, че дори и към най-нежните и деликатни зони ще се обърнем с голямо внимание и професионализъм и ще почувствате удоволствие и наслада от процедурата.
А наличието на най-добрия Александритен лазер и в двете ни студиа свеждат дискомфорта до минимум, дори и на най-деликатните места.

Може да ни потърсите на посочените телефони или на място, в удобното за вас студио.

Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.