Лазерна епилация на интим (бикини зона) във Варна

Начало » Лазерна епилация на интим (бикини зона) във Варна

Запишете час за безплатна консултация

Лазарен център Impulse е мястото, където може да се насладите на най-добрата лазерна епилация във Варна. Нашата услуга лазерна епилация на зона интим ще ви помогне да постигнете перфектната кожа, която заслужавате. Ние използваме най-съвременната апаратура, за да Ви предложим безопасен и ефективен метод за лазерна епилация на бикини зона. Благодарение на нашите александритен и диоден лазер процедурата е безболезнена и ефективна, осигурявайки изключителни резултати.

Резултатите от лазерна епилация на интим (бикини зона) са изумителни, като кожата става гладка и мека на допир. Въпреки че броят на процедурите може да варира в зависимост от индивидуалните особености на клиента, обикновено са нужни между 6 и 10 сесии на около 6-8 седмици веднъж. След завършване на пълен курс, е препоръчително да се правят поддръжки веднъж до два пъти годишно.

Процедурата на лазерна епилация на интим обикновено трае между 5 и 10 минути, което я прави много бърза и удобна за пациента

Не само, че резултатите на лазерната епилация на зона интим са трайни, но и процедурата е изключително безболезнена. Забравете за болките и дразненето, свързани с други методи за обезкосмяване и се възползвайте от лазерната епилация на бикини зона във Варна.

добрата новина е

В лазерен център Варна използваме най-добрите апарати за лазерна епилация. Те са подходящи за третиране на нежеланото окосмяване дори през летния сезон. Сред тях са александритен лазер GentleLase Pro Candela и диоден Primelase, които са най-добрите александритен лазер и диоден лазер с дълготрайна ефективност на пазара.

Тези апарати осигуряват максимална ефективност при лазерна епилация на всички типове кожа и косми. Те не предизвикват нежелани ефекти и увреждане на кожата. Най-доброто при тези лазери е, че могат да провеждат процедури целогодишно, без да прекъсвате започнатата сесия.

С GentleLase Pro Candela и Elysion – Pro можете да се наслаждавате на гладка и красива кожа във всяко време на годината. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящия метод на лазерна епилация, който ще доведе до максимални резултати и най-малко дискомфорт. Заповядайте в нашия лазерен център и се насладете на безболезнена и ефективна лазерна епилация на зона интим с най-добрите лазери на пазара!

ефективност

Лазерната епилация на интимната зона е един от най-ефективните методи за премахване на нежеланите косъмчета. Въпреки това, ефективността на тази процедура може да бъде повлияна от различни фактори, които трябва да бъдат взети под внимание:

Как да се подготвим за лазерна епилация на интим?

лазерна епилация интим

Една от важните стъпки при подготовката за лазерна епилация на интимната зона е свързана с обезкосмяването. Най-често препоръчваните методи за премахване на нежеланото окосмяване преди лазерната епилация са бръснене или крем – депилатоар. Тези методи помагат да се получи по-добра ефективност.

Ако сте използвали кола маска или друг метод чрез отскубване на космите, следва да изчакате около 12 дни преди процедурата. В този период е добре да използвате горепосочените методи за обезкосмяване на зоната.

Препоръчително е зоната да бъде обръсната ден преди процедурата, за да се осигури по-добра видимост на космите и да се осигури по-ефективна процедура. Също така, е препоръчително да се избягва употребата на лосиони, масла или други продукти за кожата, които може да попречат на лазерната епилация да се извърши коректно.

Преди да започнете лазерната епилация, е важно да знаете, че не всички зони могат да бъдат третирани. Например, ако имате татуировка в областта, която желаете да обезкосмявате, то това може да е препятствие за провеждане на процедурата. Лазерната енергия може да повреди татуировката, като я размазва, променя цвета й или я избелва. Затова, за да се избегнат нежелани рискове, третирането на зона с татуировка се препоръчва да се избягва.

Също така, зоните с бенки могат да бъдат проблематични за лазерната епилация. Бенките са издувания на кожата, които могат да бъдат налични в различни области на тялото и да пречат на правилното третиране. В такъв случай, може да се изчака до отстраняването на бенката или да се избере друга зона за третиране.

При избор на зони за лазерна епилация, е важно да се има предвид и разстоянието до татуировките или бенките. Процедурата може да се извършва в зона, която се намира най-малко на 2.5 см разстояние от татуировката или бенката, за да се избегнат нежелани рискове и да се постигне оптимален резултат от епилацията.

Лазерната епилация може да бъде противопоказна при бременност, екземи, дерматити и хепатит.

Видове лазерна епилация на интим (бикини зона)

Предлагаме два вида лазерна епилация на интим (бикини зона) за жени, които са подходящи за различни нужди и предпочитания на нашите клиенти.

Лазерна епилация на бикини зона

Бикини линия включва зоната около бикини линията, видима и с най-изрязания бански. 

Лазерна епилация на пълен интим

Пълен интим (общи бикини) включва цялата интимна зона – отпред, срамни устни, отзад около анус и част от седалището. 

И двата вида лазерна епилация на триъгълник и лазерна епилация на пълен интим могат да бъдат извършвани с диоден лазер, ако кожата е тъмна (5-6 фототип) или с Александрийски лазер, ако имате от 1 до 4-ти фототип. 

Лазерна епилация на зона интим при мъже.

При мъжете, лазерната епилация на интимната зона се извършва в зоната на „слабините“, която включва цялата интимна зона, включително отзад, според желанието на клиента. При тази процедура не се третират „тестисите“. Лазерната епилация в тази зона е много ефективна и дава отлични резултати, които са трайни и безболезнени. 

Резултати от лазерната епилация на интимните части

Лазерната епилация на интимните части е изключително ефективна и осигурява трайни резултати. След завършване на пълен курс от процедури, косъмът на интимната зона се разрежда значително и растежът му се забавява, което води до гладка и мека кожа.

Резултатите от лазерната епилация на интимните части могат да бъдат видими още след първата процедура, като те продължават да се подобряват с всяка следваща. Освен гладката кожа, лазерната епилация осигурява и постоянен комфорт, като премахва подразненията и сърбежа, които могат да възникнат при други методи за епилация.

За да се запазят резултатите от лазерната епилация на интим (зона бикини) , се препоръчва да се правят поддръжки на всеки 6 до 12 месеца. 

Актуални оферти и цени на лазерна епилация зона интим:

процедура зона бикини линия при жени

55 лв
  • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
  • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase

процедура пълен интим при жени

110 лв
  • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
  • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase

процедура зона слабини при мъже

110
  • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
  • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase

промоционален пакет жени и мъже

5+2
  • 2 процедури ГРАТИС- Вземи 7 процедури, а плати само 5
  • Промо пакетът е валиден само за ограничен период