Лазерна епилация на лице във Варна

Начало » Лазерна епилация на лице във Варна

Запишете час за безплатна консултация

Ако търсите най-доброто място за лазерна епилация във Варна, тогава сте на правилното място. Нашият Лазарен център Impulse, предлага най-добрата лазерна епилация във Варна. Използваме най-съвременните апарати за лазерна епилация на зона лице. Гарантираме безболезнена и ефективна процедура, която ще Ви осигури кожа като коприна. Нашите лазери  Александрит Gentle lase Pro, Gentle Max Pro и Диоден Prime lasе. Осигуряват безопасността и комфорта на клиентите ни, като постигат идеални резултати. Ако искате да имате перфектна кожа, Лазарен център Impulse е вашият избор за лазерна епилация във Варна.

Красива и гладка кожа на лицето е мечта на всеки. Но за да я постигнете, може да се наложи да опитате много различни методи. Едно от най-ефективните решения е лазерната епилация на лице. Това е процедура, която може да Ви помогне да се отървете от нежеланите косъмчета в зоната на лицето, като по този начин постигнете гладка и мека на допир кожа. Една процедура на лазерна епилация на лице обикновено трае около 1 минута за всяка зона, като цялото лице може да бъде обработено за около 10 минути. Процедурата трябва да се повтаря 6-10 пъти веднъж на 4-5 седмици. Важно е да се избягва отскубването на косъмчетата, преди да се извърши процедурата. Можете да използвате тример, за да ги премахнете или да оставите това на нашите специалисти. 

Много е важно да се използвате слънцезащита всеки ден. Поддръжка след завършване на процедурите може да бъде извършена веднъж до 3 пъти годишно.

добрата новина е

В Impulse – Лазерен център Варна използваме най-съвременните апарати за лазерна епилация. Те са идеални за третиране на нежеланото окосмяване през цялата година. Сред тях са александритен лазер GentleLase Pro Candela и диоден Primelase, които са водещи на пазара и осигуряват дълготрайни резултати.

Нашите апарати за лазерна епилация са подходящи за всички типове кожа и косми. Не предизвикват нежелани ефекти и увреждания на кожата. Те са снабдени с най-съвременни технологии, които гарантират максимална ефективност при провеждане на процедурата.

С нашите лазерни апарати можете да се наслаждавате на гладка и красива кожа във всяко време на годината, без да прекъсвате лазерната си сесия. Специалисти в Студио за лазерна епилация Impulse Варна ще ви помогнат да изберете най-подходящия метод на лазерна епилация, който ще доведе до максимални резултати и най-малко дискомфорт.

 

ефективност

Лазерната епилация е един от най-предпочитаните методи за премахване на нежеланото лицево окосмяване. Важно да се има предвид, че резултатите могат да се различават в зависимост от няколко фактора.

Как да се подготвим за лазерна епилация на лице?

Преди да се подложите на лазерна епилация на лицето, е важно да вземете някои предварителни мерки за подготовка. Ето някои от тях:

 1. Избягвайте слънчевите лъчи и използвайте слънцезащитен крем – преди процедурата е препоръчително да не посещавате солариуми или да не излагате лицето си на пряка слънчева светлина. 
 2. Не използвайте продукти за избелване на кожата – за 2 седмици преди процедурата избягвайте използването на продукти, които могат да избелват кожата, като например химически пилинги, кремове за избелване или други подобни козметични продукти.
 3. Не посещавайте сауни и парни бани – преди процедурата избягвайте посещенията на сауни и парни бани, за да избегнете прекомерното изпотяване, което може да дразни кожата.
 4. Не скубете космите на лицето – преди процедурата не трябва да използвате восък или пинсети за скубене на космите на лицето. Вместо това може да използвате бръснене или друг метод за временно премахване.
 5. Свържете се с професионалист – за максимална ефективност и безопасност е препоръчително да се свържете с лицензиран и опитен специалист в областта на лазерната епилация. В Лазерно студуо Impulse ще ви предоставим информация за предстоящата процедура и ще отговорим на всички въпроси, които може да имате.

Зони включени при лазерната епилация на лице

Лазерната епилация на лице може да включва различни зони, в зависимост от индивидуалните нужди и желания на клиента.

Лазерната епилация на Устна

Окосмяването по горната устна може да бъде причина за комплекси при много жени, особено при по-изразено окосмяване. Това може да се дължи на наследственост или на хормонален дисбаланс в организма. Лазерната епилация е сред най-ефективните и дълготрайните. Процедурите са безопасни и резултатите се забелязват след първа процедура.

Лазерната епилация на Брадичка

Лазерната епилация на брадичката е един от най-ефективните методи за премахване на нежеланото окосмяване на лицето. Тази процедура е напълно безопасна и гарантират дълготраен ефект. Появата на окосмяване в зоната на брадичката при жените може да бъде свързано с хормонален дисбаланс, бременност, прием на лекарства или заболявания.   

Лазерната епилация на Бакенбарди

Лазерната епилация на бакенбардите е един от най-ефективните начини за премахване на нежеланото окосмяване по тази зона на лицето. При процедурата, лазерът прониква в космите и ги унищожава, без да поврежда околните тъкани. Въпреки че е ефективна, тя обикновено изисква повече от една сесия за постигане на максимален ефект.

Лазерната епилация на Скули

Окосмяването в зоната на скулите може да се появи както при мъжете, така и при жените. При жените, особено след определени хормонални промени като бременност, менопауза или прием на определени лекарства. Това може да бъде неприятно и да засенчи красотата на лицето. Много жени се обръщат към лазерната епилация като най-ефективен метод за премахване на нежеланото окосмяване. 

Лазерната епилация на Шия

Лазерната епилация на врат и шия е един от най-ефективните методи за премахване на нежеланото окосмяване в тези зони. Въпреки това, за да се постигнат желаните резултати, е необходимо да се подложите на повече от една процедура. Според много клиенти, лазерната епилация е най-ефективният метод за премахване на нежелани косъмчета на шията, защото резултатите са постоянни и кожата изглежда гладка и красива.

Лазерната епилация на Цяло лице​

Окосмяването на лицето при жените е чест проблем, който може да предизвика усещане за дискомфорт и ниско самочувствие. Въпреки че хормоналните промени са основна причина за нежеланото окосмяване на лицето, има и други фактори, които могат да допринесат за този проблем. Лазерната епилация е един от най-ефективните методи за обезкосмяване на лицето и дава дълготрайни резултати.

 

Резултати от лазерната епилация на зона лице

Лазерната епилация на зона лице е една от най-популярните процедури за отстраняване на нежеланото окосмяване по лицето. Резултатите от тази процедура са впечатляващи и много дълготрайни.

След като бъде приложен на кожата, лазерът прониква дълбоко в космения фоликул, където генерира топлина, която унищожава косъмчето. 

Резултатите от лазерната епилация на лицето варират в зависимост от много фактори, включително от типа на кожата, цвета на косата и гъстотата на косъма. Обикновено обаче, видими резултати от лазерната епилация на лицето могат да бъдат забележими след първата или втората процедура. 

Кой не трябва да прави лазерна епилация: противопоказания и рискове?

Лазерната епилация е сравнително безопасен и ефективен метод за премахване на нежеланото окосмяване, но все пак има някои случаи, при които процедурата може да бъде противопоказна. 

 • Бременността е едно от тези условия, тъй като не е ясно дали лазерните лъчи могат да навредят на бебето. Затова е препоръчително да се избягва лазерната епилация по време на бременността.
 • Хора, страдащи от дерматити и екземи, могат да имат увреждане на кожата при лазерната епилация, поради чувствителността и уязвимостта на кожата им. В такива случаи е по-добре да се консултирате с дерматолог, за да се определи подходящият метод за премахване на косъма.
 • Хора с хепатит, тъй като рискуват да прехвърлят инфекцията на други, ако кожата им бъде увредена при процедурата. В такъв случай, се препоръчва да се отложи лазерната епилация до изцелението на заболяването.

Актуални оферти и цени на лазерна епилация лице:

лазерна епилация на лице 1 зона

25 лв
 • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
 • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase

лазерна епилация на лице 2 зони

50 лв
 • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
 • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase

лазерна епилация на лице 3 зони

69
 • Лазерна епилация с диоден лазер Gentle Lase PRO Candela
 • Лазерна епилация с александритен лазер Primelase