Лазерно подмладяване и кои са местата на които може да се направи?

Всички знаем и сме разбрали, че с времето съвсем естествено е и кожата да се видоизменя, състарява и губи своя свеж вид.
На никой не му харесват появата на фините бръчици, потъмняването и загубата на озарена кожа. Дори и здравословния начин на живот и хранене, както и ежедневна грижа за нея, в борбата с всички белези нанесени от годините, се налага и намеса на специална грижа в козметичен салон.

Един от начините е лазерното подмладяване.

Лазерното подмладяване е високо технологична, нетравматична процедура, която намалява белезите на стареене, като постига перфектен, свеж вид на кожата.

Чрез нея се постига комплексно третиране на всички белези, вследствие на генетични, възрастови промени или фотостареене – розацея, разширени пори, пигментации, неравности по релефа, фини бръчки.  Процедурата е доказано ефективна за стимулиране синтеза на нов колаген.
Лазерно подмладяване е процедура имаща за цел да придаде подмладен вид на кожата, да подобри състоянието ѝ, да намали белезите причинени от акне, варицела или наранявания.
Това е метод, който намалява появата на фини линии и бръчки около очите, устата и бузите.
Колагеновите и еластиновите  фибри, както и хиалуроновата киселина са основните структури в дермата, отговорни за еластичността и хидратацията на кожата.
С напредване на възрастта и излагането на ултравиолетова радиация, колагеновите и еластиновите фибри се отпускат.
Намалява тяхната еластичност, както и производството на хиалуронова киселина.

Ето какво се случва по време на процедурата:

При процедурата лазерно подмладяване, горния слой на дермата се загрява до определена температура и тя променя своята структура.
Този процес стимулира фибробластите да произвеждат нови колагенови и еластинови нишки.
Малките кръвоносни съдове се редуцират, пигментациите изсветляват, разширените пори се свиват, кожата видимо се изглажда и фините бръчици намаляват.
На местата с атрофични белези състоянието на кожата видимо се подобрява.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и кожа с тен през цялата година, без опасност от пигментиране.
Подходяща процедура е за прилагане в различни зони на тялото.
В областта на:
– лицето
– шиятa
– деколтето
– ръцете
– корема
– както и други части от тялото.

Ние използваме лазер от най-висок клас Серията Gentle Max Plus - златният стандарт за лазерна епилация при всички типове кожа.

Това е лазерна платформа с двойна дължина на вълната, която комбинира най-бързия и най-мощен 755 nm Александритен лазер със също толкова мощен 1064 nm Nd:YAG лазер за високоефективни възможности за лечение по отношение на скорост, ефикасност, лекота на използване, производителност, безопасност и удовлетвореност на пациента.
Не се налага употребата на анестезиен крем, гел или лед преди процедурата. Процедурата е комфортна, затопляща и релаксираща за пациента. След процедурата е възможно леко зачервяване, което изчезва до няколко часа. Не се налага прекъсване на ежедневния ритъм на работа и дейност.

Препоръчително е ползването на слънцезащитен крем.

За постигане на оптимален резултат са необходими от 4 до 6 процедури през 4 седмици.
Процедурата не се препоръчва при:
– Херпес
– Кожни инфекции в третираната зона
– По време на антибиотично лечение на кожен проблем
– Минимум 4 седмици след ресърфейсинг процедури или химичен пилинг
– Злокачествени кожни образувания
– Бременност
– Епилепсия

Заповядайте при нас, за да обсъдим най-добрия вариант за вашата кожа и желаната зона за лазерно подмладяване.Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!