лазерна епилация

Пестим време и пари с лазерна епилация GENTLE LASE PRO

Начало » impulse laser studio » Пестим време и пари с лазерна епилация GENTLE LASE PRO

Бръсненето на краката е сред най-омразните задължения, които една модерна жена се налага да извършва. Това показва проучване на специалистите от британска марка за красота Escentual. 

Изследването констатира, че една англичанка прекарва средно 72 дни или общо 1,728 часа, което е повече от 2 месеца в тази неприятна задача. Струват ли си да губим време за всичко това? За 1 „сесия“ премахване на нежеланото окосмяване на краката със самобръсначка, представителите на женския пол отделят 4 минути и го правят средно 6 пъти в седмицата.

Лазерната епилация ни спестява време и пари от необходимостта да се бръснем постоянно и кожата ни да бъде зачервена, груба, с твърди и врастнали косми.

Лазерното лечение с медицинския александритен лазер GenteLasePRO третира този проблем и го решава още след първата процедура.

Кои са предимствата на Александритния лазер GentleLasePRO?

Gentle Pro е световният лидер сред системите за лазерно обезкосмяване. Създадена е от американската компания Syneron Candela, които имат 20 години опит в лазерните терапии. Техните машини са в 86 държави по света и годишно се извършват около 13 милиона процедури с тях. Те притежават всички сертификати за безопасност, включително одобрение от FDA. 

GentleLase Pro е отличен със златен стандарт в технологията на лазерните апарати, който гарантира качествени и бързи резултати при провежданите сесии.

Неговата дължина на вълната се абсорбира най-добре в меланина, т.е. процедурите с него са най-ефективни.

Това е най-ефективният лазер за светли типове кожа.

Лазерната епилация с Gentle Lase Pro е подходяща за всички зони: горна устна и брадичка, подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло.

GentleLase Pro премахва подкожни и обърнати косъмчета. Той може да се ползва и с по-голям диаметър на лъчевия спот. Така повече лъчи проникват през по-голяма площ, пречупват се по специфичен начин, при което получаваме ефект и при много дълбоко разположени косми. Така елиминираме подкожните косми и подмладяваме цялостния вид на кожата.Тя става по-гладка. Това е тайната на прекрасната кожата на много от холивудските звезди.

Каква е спецификацията на александритния лазер?

GentleLase Pro е с дължина на вълната 755 nm. Това го прави безспорния лидер на лазерната епилация. 

Gentle Lase Pro е единственият лазер на пазара, който работи с патентованото динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника на лазера. Той разпръсква много студена струя милисекунди преди лазерният импулс да попадне върху косъма. По този начин охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта от процедурата.

Това прави лазерната епилация с Gentle Lase Pro безболезнена и безопасна от по-старите александритни технологии.

При него не се използва контактен гел, както при повечето модели лазери за епилация.

От колко процедури с александритен лазер се нуждаем?

Необходимия брой процедури е между 6 – 8. Броят варира в зависмост от пола и индивидуалните особености на организма. Интервалът между процедурите е от 30-40-60 до 90 дни (зависи от третираната зона). Целта е космите да са в анагенна фаза на растеж.

Ефективна ли е процедурата?

Ефектът се наблюдава още след първата процедура и се изразява в редуциране на броя на космите и забавяне на техния растеж в третираната зона. С всяка следваща процедура окосмяването намалява и оредява, докато се достигне до пълното изчезване. След приключването на цикъла от необходимите процедури, се извършват поддържащи веднъж годишно, при необходимост.

С помощта на медицинския александритен лазер GentleLasePRO се радваме  на целогодишна и достъпна лазерна епилация във Варна.

Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!