Импулс красота за 8-ми Март

Начало » elysion pro » Импулс красота за 8-ми Март

Наближава 8-ми Март – денят на Жената.

Време е да се замислите за подарък. Не пропускайте да зарадвате вашата съпруга, майка, баба, сестра или най- добрата си приятелка. Винаги можете да поглезите и себе си. Съберете овациите на околните с едно осмомартенско разкрасяване! Ако цветята са се превърнали в клише и търсите нещо по-специално, акцентирайте върху подарък за красота – лазерна епилация.

Последните проучвания показват, че годишно се извършват около 13 милиона процедури лазерна епилация в световен мащаб. Това прави обезкосмяването с лазер една от първите три нехирургични естетични процедури, които пациентите предпочитат и търсят ежедневно.

Над 56% от жените планират да започнат лазерно обезкосмяване и да изоставят традиционните методи за премахване на нежелното окосмяване. 32,7% от хората на възраст между 19 и 34 години предпочитат лазерна епилация пред обезкосмяване с традиционни методи. Процедурата е любима и на над 40% от хората на възраст между 35 и 50 години. Зимата е подходящ сезон да се подложите на лазерна епилация на тялото. Причината е, че в студените месеци излагането на слънце е много по-малко, отколкото през топлата част на годината.

Знаете ли, че космите на косата растат постоянно и едновременно, докато тези на човешкото тяло излизат на фази. Във всеки един момент само около 20% от космените фоликули са кръвоснабдени и от тях се появяват косми. Те растат до определен момент, след което опадат. Фоликулите им „заспиват“ и се събуждат следващите 20%.

Лазерна епилацията се прави, когато космите са в анагенна (активна) фаза на растеж и имат корен, който третираме. Затова обикновено един пълен курс е съставен от поне 6 процедури. Така е сигурно, че са хванати всички активни фази на окосмяването. Процедурите на лице се правят през 30-45 дни; в торса – на ръце, подмишници, гръб, кръст, корем, интим – на 45-60 дни; а на крака през 60-90 дни. Ето защо е много погрешно да се планират посещенията грубо „по веднъж на месец“.

За максимален ефект се възползвайте от безплатнта консултация с нашите специалисти преди започване на курс лазерна епилация. Те ще ви дадат най-добрия съвет как да се подготвите и какво да очаквате. Споделете с тях, ако приемате редовно някакви лекарства или ако използвате кремове от медицински характер. С лазерната епилация врастналите и обърнати косми изчезват напълно. Третираната област е подмладена още след първата процедура. Тук се крие тайната на безупречната кожа на много холивудски звезди.

И не забравяйте! КРАСИВАТА и ГЛАДКА КОЖА е на ИМПУЛС разстояние!

Запишете час за консултация с наш специалист на телефони:

0884 138 105

0889 645 826

Можете да ни изпратите съобщение:

m.me/studio.impulse

Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!