girl in a bathtube

5 причини да си направите лазерна епилация

Спестява Ви пари 

Лазерната епилация редуцира окосмяването перманентно. На пръв поглед процедурата може да изглежда скъпа, но ако сравните разходите за лазерна епилация с онези за закупуването на продукти като кола маска, бръсначи или други временни решения, ще видите, че всъщност лазерната епилация е една много добра инвестиция.

Пести време 

Край на ежемесечните кола маски и ежедневното бръснене! Вече не е необходимо да ставате по-рано сутрин или да отделяте от ценното си време през уикенда. Лазерът редуцира окосмяването перманентно!

Край на обърнатите и прораснали косми

Те често причиняват неприятно усещане и възпаления, да не говорим за това колко са неестетични. С лазерната епилация ще забравите за тях!

Повишено самочувствие

Лазерната епилация може да редуцира нежеланото окосмяване и да възвърне позагубеното самочувствие. Лазерната епилация е най-лесният и безопасен начин да сте готов/а за плажа всеки ден, без специална подготовка.

По-гладка кожа 

Перманентното редуциране на нежеланото окосмяване ще Ви помогне и за изглаждане на кожата с много по-добри резултати от който и да е друг метод. Това се постига с редуцирането на растежа в третираните зони.

Запишете си час още сега. Нашият екип ще Ви даде необходимите насоки.