Лазерна студио

Защо лазерната епилация е по-добрият избор?

Ние сме Диди и Дани, основателките на Студио „Импулс“.

Външният вид е нашата визитка пред света. Ето защо е изключително важно кожата ни да изглежда отлично, а неприятните косъмчета определено нямат място в красивия външен вид. Редовната епилация вече се е наложила като задължителна част в поддържането на безупречна външност. Повечето методи за епилация обаче често са болезнени или водят до неприятни кожни раздразнения. Именно затова много от нас вече приемат епилацията като необходимо, но неприятно преживяване.

Ние, от Студио “Impulse“, обаче сме убедени, че поддържането на красива визия и удоволствието могат да вървят ръка за ръка, а лазерната епилация е отлично решение.

Посредством лазерна епилация лесно и бързо ще сложите край на косъмчетата и досадните, болезнени процедури. Факторите да се спрете на този метод са изключително много, но все пак – днес ще поговорим за 5-те най-важни причини да изберете именно лазерна епилация:

  • Спестявате време

Омръзнало Ви е да прекарвате часове в редовна епилация, а след това косъмчетата да се появяват отново и отново при това по-упорити от предишния път? В напрегнатото ежедневие времето е най-ценният ресурс, който може да  инвестирате в много по-приятни мигове. Ето защо лазерната процедура е вариант, който си струва да обмислите. Чрез нея задълго ще забравите за редовната, а често и болезнена борба с окосмяването, тъй като лазерната епилация ще редуцира косъмчетата, и то перманентно.

  • Спестявате средства

Сред много хора битува митът, че лазерната епилация е скъпа процедура. Истината обаче категорично опровергава това. Ако сравните разходите, които редовно правите за ножчета за бръснене, кремове, кола маски и други методи с краткотраен ефект, ще установите, че лазерната епилация е много по-изгодна инвестиция. С нея не само в дългосрочен план ще спестите средства – задълго ще решите проблема с неприятното окосмяване и ще забравите за него.

  • Забравяте за обърнатите косъмчета

Стандартните процедури за премахване на косъмчетата като бръснене и кола маска често водят до възпаление, зачервяване и неприятно усещане. Обърнатите косъмчета, които неминуемо се появяват при растежа, предизвикват дразнене и изглеждат крайно неестетично. С лазерната епилация лесно и бързо ще сложите край на този проблем и ще се наслаждавате на дълготрен ефект.

  • Сдобивате се с красива кожа

След продължителна епилация посредством ножче за бръснене косъмчетата стават още по-твърди, а кола маската и епилаторите водят до неприятни кожни раздразнения, които няма как да скрием.

За разлика от тези методи, лазерната епилация представлява светлина,  която се абсорбира изцяло от косъма. Тя не само не вреди на кожата, но и я прави по-красива, гладка и приятна на допир.

  • Повишава самочувствието

Лазерната процедура редуцира окосмяването дълготрайно и прави кожата по-гладка – нещо, което неминуемо ще ви накара да се почувствате по-уверени и красиви. Ще носите по-изрязаните си дрехи със самочувствие, без да се притеснявате от неестетичните кожни несъвършенства.

Банално е, но е вярно – изглеждаме най-красиви, когато ние самите се чувстваме така. Скоро ще се уверите сами!

Ние, от Студио “Impulse“, работим с най-новото поколение апаратура за лазерна епилация, което гарантира ефективни резултати, а самата процедурата е напълно безболезнена и безопасна.

Нашите дългосрочни клиенти се връщат отново и отново при нас, защото освен професионална диагностика и висококачествено обслужване, получават и   индивидуално отношение. Ценим високо доверието именно ние да се грижим за вашия външен вид. Смятаме, че всеки клиент е специален и заслужава най-доброто. Нашият екип е на разположение, ако имате въпроси или желаете безплатна консултация, свържете се с нас на тел. 0884138105 или на  https://www.studio-impulse.com/kontakt/