лазерна епилация вреди

Любовта на Импулс разстояние

Наближава Свети Валентин, а заедно с него и мисълта за романтика.

Как да откриете перфектния подарък за своята половинка? Това  може да се окаже доста тежка задача. Лутането по различни магазини, дилемата между няколко варианта и изобилието от предложения са изпитание за повечето господа.

Проучване сред американците сайт за козметична хирургия отчита скок на посещенията от мъже, които търсят съвет дали да подарят козметична процедура на половинките си за свети Валентин. Най-често задаваният въпрос е: „Какви процедури за разкрасяване мога да подаря на любимата си, за да я зарадвам“?.

Администраторите на сайта направили анкета сред  2500 дами.

78% от отговорилите споделят, че биха били много впечатлени от подобен подарък. Около 15% ще останат „доволни“. 7 на сто се въздържали от отговор.

Ето, че жените вече не се радват на традиционния красив букет и кутия шоколадови бонбони.

Най-желаният подарък е се оказва лазерната епилация. Следван от козметични процедури за разкрасяване, масажи на лице, шия  и  деколте. И накрая пилингът на кожата и подобрения на устните.

Един невероятен подарък във Варна

Не е тайна, че всяка дама би се зарадвала на малко време за себе си. Подарете й го!

С помощта на нашата лазерна епилация във Варна ще имате гладка и красива кожа не само за свети Валентин, а завинаги.

Космите по тялото се премахват само след 6 процедури.  Пестите пари  и време от задължаващото често бръснене, кола маска и епилатор. Забравяте за болката, раздразнената и зачервена кожа.

Студио „Импулс“ работи с един от най-добрите медицински лазери за епилация –  Диоден Лазер Elysion-Pro . Тайната му се крие в селективното атакуване на пигмента на космения фоликул, а именно меланина. Апаратът произвежда лазерни импулси, които температурно разрушават клетките на фоликула. И най-важното е, че този метод е напълно безвреден за кожата. Процедурата е напълно безболезнена и щадяща кожата. Това се дължи на специална охлаждаща система „crystal freeze”, която не позволява на кожата да усети високите температури, с които работи апаратът. Постоянната температура на накрайника на апарата е 6 градуса, което осигурява комфорт по време на цялата процедура.  След нея не се изисква възстановителен период. Желателно е да се пазите от излагане на слънце три дни преди и след самото третиране.

С испанския диоден лазер Elysion-Pro третираната област става не само по-нежна  и подмладена. 

Зарадвайте своята нежнаполовинка по оригинален начин в деня на любовта

Подарете й сияйна кожа за свети Валентин в лазерно студио „Импулс“!

Запишете час за консултация с наш специалист на телефони:

0884 138 105

0889 645 826

Можете да ни изпратите съобщение:

m.me/studio.impulse

Звучи добре? Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!