Лазерна епилация на подмишници във Варна

Начало » Лазерна епилация на подмишници

Запишете час за лазерна епилация на подмишници:

Ако искате да си запазите час за лазерна епилация на подмишнини, попълнете формата. Напият екип ще ви се обади, за да уговорите удобен ден и час! 

В лазарен център Impulse където красотата и перфектната кожа са най-важни. Ние предлагаме най-добрата лазерна епилация на зона подмишници във Варна, използвайки съвременна апаратура и лазери. Нашата услуга за лазерна епилация на подмишници е ефективна и безопасна, като осигурява безболезнен процес за нашите клиенти. 

Въпреки че броят на процедурите може да варира в зависимост от индивидуалните особености на клиента, обикновено са нужни между 6 и 10 процедури на около 6-8 седмици. След завършване на пълен пакет, е препоръчително да се правят поддръжки веднъж до два пъти годишно.

Процедурата на лазерна епилация на подмишници, обикновено трае около 2 минути за двете подмишници общо, безболезнено е, усеща се боцкане. Тази зона обикновено се повлиява най-бързо , поради значително големия брой активни фоликули

Не само, че резултатите на лазерната епилация на зона подмишници са трайни, но и процедурата е изключително безболезнена. Забравете за болките и дразненето, свързани с други методи за обезкосмяване и се възползвайте от лазерната епилация на подмищници във Варна.

Не се колебайте да се свържете с нас и да си резервирате час за лазерна епилация на подмишници в лазарен център Impulse във Варна.

добрата новина е

В нашият център за лазерена епилация във Варна предлагаме най-добрите апарати за лазерна епилация, които гарантират безопасен, ефективен и безболезнен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Ние сме осигурили два от най-добрите лазерни апарата на пазара, като александритен лазер Gentle lase Pro Gentle и диоден апарат за лазерна епилация Primelase .

Тези апарати предоставят максимална ефективност при лазерна епилация на всички типове кожа и косми. Освен това, те не предизвикват нежелани ефекти и увреждане на кожата, като гарантират максимална безопасност на процедурата.

С лазерите на Студио за лазерна епилация Impulse можете да се наслаждавате на гладка и красива кожа през цялата година, без да прекъсвате процедурите си. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете най-подходящия метод на лазерна епилация, който ще доведе до максимални резултати и ще ви осигури най-малко дискомфорт.

Ние предлагаме лазерна епилация на зона подмишници, която е безболезнена и ефективна. Заповядайте в нашия лазерен център, където ще получите качествена услуга и най-добрата грижа за вас и вашата кожа. Оставете нежеланото окосмяване в миналото и се насладете на перфектната гладка кожа, която заслужавате! 

ефективност

Лазерната епилация на зона подмишници е бърз, ефективен и безболезнен начин за премахване на нежеланите косъмчета. Въпреки това, за да се постигне максимална ефективност на процедурата, има някои фактори, които трябва да бъдат взети под внимание:

Как да се подготвим за лазерна епилация на подмишници?

Лазерната епилация е изключително ефективен метод за постоянно премахване на нежеланото окосмяване, който става все по-популярен сред мъжете и жените. Една от най-често третираните зони са подмишниците.

Преди да започнете процедурата, е важно да знаете, че подготовката е от голямо значение. Обезкосмяването на зоната е една от най-важните стъпки, която може да помогне за постигане на по-добри резултати. Най-често препоръчваните методи за премахване на окосмяването преди лазерната епилация са бръснене или крем – депилатоар. Тези методи не само че помагат да се получи по-добра ефективност, но също така осигуряват по-голяма видимост на космите по време на процедурата.

Едно от най-важните неща, които трябва да се има предвид при подготовката за лазерна епилация на подмишниците е да се избегне третирането на зони с татуировки или бенки. Това може да представлява риск за вашата кожа и да доведе до нежелани резултати. Затова, е важно да се избере подходящата зона за лазерна епилация.

Лазерната епилация може да бъде противопоказна при бременност, екземи, дерматити и хепатит. Преди да започнете процедурата, винаги се консултирайте с лекар или специалист.

Както виждате, подготовката е ключова за постигане на максимални резултати при лазерната епилация на подмишниците. 

Резултати от лазерната епилация на зона подмишници

Лазерната епилация на зона подмишници е една от най-ефективните и дълготрайни методи за премахване на нежеланото окосмяване. Тази процедура използва лазерна енергия, която прониква в кожата и унищожава космите в техния корен.

Резултатите от лазерната епилация на зона подмишници обикновено са видими веднага след първата процедура. В повечето случаи, са необходими около 6 до 8 процедури, за да се постигне пълен ефект от епилацията. Важно е да се има предвид, че резултатите от лазерната епилация могат да варират в зависимост от типа на кожата, структурата на косъма, количеството и плътността на косъма.

Една от главните предимства на лазерната епилация на зона подмишници е, че резултатите са дълготрайни. След завършване на процедурата, косъмите на тази зона са намалени и много по-малко вероятно е да се появят отново в бъдеще. Редовното поддържане на тази зона с лазерната епилация ще гарантира, че ще се отървете от нежеланите косми за за продължителен период от време.