Лазерна епилация на подмишници

Запишете час за безплатна консултация

Лазерната епилация представлява енергия, която се абсорбира от косъма чрез неговия меланин и се извежда с максимална скорост до фоликула, като идеята е да се прекъсне кръвоснабдяването му. Със всяка процедура се унищожават определен брой фоликули докато се стигне до редуциране на окосмяването до 98-100%

В зоната на подмишниците косъмчетата растат много бързо и това прави процедурата изключително ефективна. Резултатите от лазерна епилация подмишници са изумителни още след първа процедура. Голям брой от косъмчетата изпадат до дни, следва период от около 30-45 дни, в който често не ни се налага да епилираме или ако се наложи, то е 1 до 2 пъти преди следваща процедура. Манипулацията е безболезнена и процедурата на премахване на косъмчетата на подмишници с лазер трае около 1 минута.

Лазерна епилация на подмишници във Варна се прави между 40-60 дни, като общия брой  е между 6 и 8 процедури. Следва поддръжка веднъж до два пъти годишно. Кожата става гладка и красива, като премахва и врастналите косъмчета. Възползвайте се само сега от уникалната цена на лазерна епилация подмишници като закупите 2 процедури, а третата е подарък. Определено мнението за лазарна епилация на подмишници на нашите клиентки е, че след процедурата се чувстват спокойни и доволни, косъмчетата изчезват или са много малко и доста тънки и светли.

Лазерната епилация на подмишници е безболезнена, без зачервявания, без подкожни косми и с много трайни резултати. Възползвайте се от лазерна епилация на подмишници във Варна!

добрата новина е

С Elysion – Pro може да провеждате процедури целогодишно, без да прекъсвате започнатата сесия. Един от малкото апарати, които са подходящи за третиране на нежеланото окосмяване дори през летния сезон.

ефективност

Ефективността на лазерната епилация на подмишници може да бъде повлияна от различни фактори:

Как да се подготвим за лазерна епилация на подмишници?

Методът за обезкосмяване преди процедурата трябва да е чрез бръснене или крем – депилатоар. Ако сте използвали кола маска или друг метод чрез отскубване на космите, то следва да се изчака около 12 дни преди процедурата, като през това време е добре да използвате горепосочените методи. Препоръчва се зоната да бъде обръсната ден преди процедурата.

Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се извършва в зона, която се намира най-малко на 2.5 см разстояние от татуировка. 

Лазерната епилация може да бъде противопоказна при бременност, екземи, дерматити и хепатит.

Актуални цени и оферти

процедура подмишници мъже

36 лв
  • Лазерна епилация с Elysion-Pro

промоционален пакет 5+2

5+2
  • Лазерна епилация с Elysion-Pro
  • Вземи 7 - плати само 5

промоционален пакет 2+1

2+1
  • Лазерна епилация с Elysion-Pro
  • Вземи 3 - плати само 2

процедура подмишници дами

32 лв
  • Лазерна епилация с Elysion-Pro
епилация подмишници мъже
лазерна епилация подмишници цени жени