Лазерна епилация на крака

Начало » Лазерна епилация на крака

Имате ли нужда от още информация?

Попълни данните по-долу и ще получиш снимки на резултати от лазерна епилация (преди/след), актуални промоционални оферти и ваучери!

Във времето, в което красотата е издигната в култ, няма жена, която да не мечтае да не се налага да бръсне повече краката си. Без използване на бръснач, кола маска, крем депилатоар – това звучи като сбъдната мечта. Това е възможно чрез процедура лазерна епилация на крака.

Лазерната епилация представлява енергия, която се абсорбира от косъма. Лазерните импулси атакуват пигмента на космения фоликул – меланин и се извеждат с максимална скорост до фоликула, като идеята е да се прекъсне кръвоснабдяването му. Със всяка процедура се унищожават определен брой фоликули докато се стигне до редуциране на окосмяването до 98%, без това да уврежда кожата.

Винаги може да се обърнете към нашето студио за лазерна епилация във Варна, ако имате допълнителни въпроси.

Лазерната епилация на крака ви дава възможност да разполагате с повече свободно време и краката ви да изглеждат страхотно. Резултатите от лазерна епилация крака се виждат още след първа процедура, а и в дългосрочен план лазерната епилация е много по-финансово изгодна инвестиция, в сравнение с другите методи за премахване на нежеланото окосмяване. Още след първата процедура голям брой от косъмчетата изпадат до дни, следва период от около 45-60 дни, в който често не ни се налага да бръснем косъмчетата или ако се наложи, то е 1 до 2 пъти преди следваща процедура. Манипулацията е безболезнена, а процедурата за премахване на косъмчетата на краката с лазер трае около 50-60 минути.

Лазерна епилация на крака във Варна се прави между 60-90 дни, като общият брой необходими процедури е между 6 и 8. Премахването на досадните косъмчета с диодния лазер Elysion-Pro се извършват веднъж на 60 дни при първите 2-3 процедури, след това веднъж на 90 дни. Следва поддръжка един до два пъти годишно. Кожата става гладка и красива, като се премахват и врасналите косъмчета. Определено мнението за лазерна епилация крака на нашите клиентки е, че след процедурата се чувстват спокойни и доволни, косъмчетата изчезват или са много малко и доста тънки и светли.

Лазерната епилация на крака е безболезнена, без зачервявания, без подкожни косми и с много трайни резултати.  Благодарение на охлаждащата система “crystal freeze” кожата е защитена от високи температури. По време на процедурата може да се усети единствено леко боцкане, но трябва да подчертаем, че обезкосмяването с лазер е безопасно и безболезнено само когато се извършва от квалифициран специалист. Възползвайте се от лазерна епилация на крака във Варна!

добрата новина е

С Elysion – Pro може да провеждате процедури целогодишно, без да прекъсвате започнатата сесия. Един от малкото апарати, които са подходящи за третиране на нежеланото окосмяване дори през летния сезон.

ефективност

Ефективността на лазерната епилация на подмишници може да бъде повлияна от различни фактори:

Как да се подготвим за лазерна епилация на крака?

Методът за обезкосмяване преди процедурата трябва да е чрез бръснене или крем – депилатоар. Ако сте използвали кола маска или друг метод чрез отскубване на космите, то следва да се изчака около 14 дни преди процедурата, като през това време е добре да използвате горепосочените методи. Препоръчва се зоната да бъде обръсната ден преди процедурата. Три дни преди и три дни след лазерната епилация не бива да излагате зоната на слънце или солариум.

Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се извършва в зона, която се намира най-малко на 2.5 см разстояние от татуировка.

Лазерната епилация може да бъде противопоказна при бременност, екземи, дерматити и хепатит.