PRIME LASE – красиви и импулсивни през цялата година

Лятото е времето, когато повече от всякога можете да се радвате на ефекта от гладката кожа и да се наслаждавате на комфорта от дълготрайното обезкосмяване. Тогава кожата е активно на показ и изисква допълнително внимание и грижи, за да изглежда красива. Качествената лазерна епилация е най-бързият и ефективен метод за поддържане на здрава и кадифена кожа през всички месеци на годината. 

Развитието на лазерна епилация - преди и сега

С първите лазерни системи беше трудно да се прецизира лъчението върху кожа дори със слаб загар. Колкото по-тъмен беше епидермисът, толкова по-трудно енергията таргетираше меланина в космения фоликул. Оттам и разрушаването му ставаше по-неефективно. Представете си бял лист с малки сиви точки. Лесно е да ги посочите, нали? Но ако листът хартия и точките имат един и същи цвят? Тогава задачата става почти невъзможна, също както и успешните сесии през лятото.

По същия начин първото поколение лазери не разпознаваше добре космените фоликули в по-тъмната кожа, а едновременно с това често засягаше и околните тъкани. Ето защо беше наложително епилацията да се извършва през късната есен и зимата, когато епидермисът е светъл. Само тогава крайният резултатът беше добър. С развитието на технологиите и навлизането на новото поколение системи възможностите за прецизиране на енергията рязко нарастна, а процедурите с лазер през лятото станаха възможни. 

Кой е най-подходящият лазер за твоята кожа през всички месеци на годината?

Преди да започнете лазерна епилация, непременно се информирайте за апарата, с който се извършва. Не всички лазери са подходящи за летния сезон и могат да третират тъмна кожа.

Видове козметични лазери

PRIME LASE е последно поколение лазер, който епилира бързо и дълготрайно, подобрява състоянието на кожата, подмладява я, прави я нежна и гладка. 

PRIME LASE е най-мощната система за лазерна епилация в класа на диодните лазери, която моментално премахва нежеланото окосмяване за години напред. Подходяща е за всички фототипове кожа през всички месеци на годината без риск от изгаряне. Супермодерната платформата позволява процедурите лазерна епилация да бъдат извършвани и през лятото, без да се налага да се тревожите за наболите косъмчета. 

Лазерна епилация с PRIME LASE или фотоепилация? Кое помага за дълготрайното обезкосмяване?

При фотоепилацията над 50 % от енергията се абсорбира от кожата. Това я прави по-чувствителна към слънцето. Има риск от пигментация на кожата.

Епилацията с PRIME LASE премахва нежеланото окосмяване дори и при кожа с тен. Системата работи чрез селективна фототермолиза, базирана на изключително прецизно третиране само на космите, като кожата и околните тъкани  остават защитени и предпазени. Енергията се абсорбира изцяло от косъма и се извежда до фоликула. Няма риск от пигментация. Енергията се контролира по всяко време, осигурявайки най-добрия възможен резултат.

Още предимства на лазерна епилация с PRIME LASE

 • Притежава всички необходими сертификати за безопасност, подкрепени с хиляди клинични изследвания;
 • Само 3 дни преди и сред процедурата не можете да ходите на плаж или солариум;
 • Дълготрайно отстраняване на космите – постига се за кратко време чрез селективно отстраняване на космите в анагенна фаза на растеж;
 • Успешно премахва, както тъмни и дебели косми, така и по – светли и тънки косми – тип мъх;
 • Няма възстановителен период. Може да се върнете на работа веднага след процедурата;

Лазерна епилация НЕ се препоръчва при:

 • Херпес
 • Фоточувствителни медицински процедури
 • Бременност или кърмене
 • Диабет или история за келоиди
 • Ракови образувания
 • Скорошно ексфолиране на кожата

Звучи добре? Оставете ни контакт за връзка и ще се свържем с Вас!