Лазерна епилация на горна устна във Варна

Начало » Лазерна епилация на горна устна

Запишете час за безплатна консултация

Лазерният център Impulse е вашият надежден партньор за най-добрата лазерна епилация на горната устна във Варна. Предлагаме ви съвременни и професионални решения за премахване на нежеланите косми в тази област.

Нашите лазери са с едни от водещите технологии на пазара – Александрит GentleLase Candela и диоден лазер PRIMELASE. Отличават се с изключителна ефективност и сигурност. Те се грижат не само за безболезненото премахване на нежеланото окосмяване, но и за достигането на изключително дълготрайни резултати.

В студио за лазерна епилация Impulse – Варна можете да бъдете сигурни, че ще получите индивидуално изготвен план за лазерна епилация на горната устна, съобразен с вашите нужди и желания. 

Вашата кожа е уникална и заслужава най-добрата грижа. След процедурата ще се насладите на гладка и нежна кожа, която ще ви вдъхновява с увереност и комфорт.

Красивата и гладка кожа на лицето е мечта на всеки. Но най-ефективното решение, за да я постигнете е лазерната епилация на горна устна. Една процедура на лазерна епилация на горна устна обикновено трае около 1 минута. Процедурата трябва да се повтаря 6-10 пъти веднъж на 4-5 седмици. Преди извършването на процедурата е важно да избягвате отскубването на косъмчетата. Но не се тревожете – нашите специалисти ще ви помогнат да се справите с това преди процедурата, ако е необходимо.

Много е важно да се използвате слънцезащитни продукти всеки ден. Поддръжка след завършване на процедурите може да бъде извършена веднъж до 3 пъти годишно.

Добрата новина е

В Impulse – Лазерен център Варна използваме последно поколение апаратура за лазерна епилация. Нашите лазери са перфектни за борба с нежеланото окосмяване през всички сезони. Включват александритен лазер GentleLase Candela и диоден Primelase, известни с водещите си позиции на пазара и гарантиращи продължителни резултати.

Лазерите са подходящи за всякакъв тип кожа и косми. Не предизвикват нежелани реакции на кожата. Те осигуряват максимална ефикасност при извършване на процедурата.

Благодарение на лазерните апарати, можете да се радвате на безупречна и здрава кожа през цялата година. В Студио за лазерна епилация Impulse Варна ви предлагаме лазерна епилация, която ще осигури най-добри резултати с минимален дискомфорт.

 

Ефективност

Лазерната епилация е една от най-популярните процедури за борба с нежеланото окосмяване на горна устна. Трябва да се отбележи, че успехът на процедурата може да варира въз основа на различни обстоятелства.

Как да се подготвим за лазерна епилация на горна устна?

лазерна епилация на лице във Варна

Преди да се подложите на лазерна епилация на горна устна, е важно да вземете някои предварителни мерки за подготовка. Ето някои от тях:

  1. Избягвайте слънчевите лъчи и използвайте слънцезащитен крем – преди процедурата е препоръчително да не посещавате солариуми или да не излагате лицето си на пряка слънчева светлина. 
  2. Не използвайте продукти за избелване на кожата – за 2 седмици преди процедурата избягвайте използването на продукти, които могат да избелват кожата, като например химически пилинги, кремове за избелване или други подобни козметични продукти.
  3. Не посещавайте сауни и парни бани – преди процедурата избягвайте посещенията на сауни и парни бани, за да избегнете прекомерното изпотяване, което може да раздразни кожата.
  4. Не скубете космите на горната устна – преди процедурата не трябва да използвате восък или пинсети за скубене на космите на горната устна. Вместо това може да използвате бръснене или друг метод за временно премахване.
  5. Свържете се с професионалист – за максимална ефективност и безопасност е препоръчително да се свържете с лицензиран и опитен специалист в областта на лазерната епилация. В Лазерно студуо Impulse ще ви предоставим информация за предстоящата процедура и ще отговорим на всички въпроси, които може да имате.

Резултати от лазерната епилация на горна устна

Лазерната епилация на зона горната устна е процедура, която е широко предпочитана при премахване на нежеланите косъмчета. Ефектите от тази процедура са поразителни и продължителни.

Лазерният лъч прониква пряко в корена на косъма, генерирайки топлина, която ефективно унищожава косъмчето, без да уврежда кожата.

Ефектът от лазерното премахване на космите от горната устна зависи от различни фактори. Това са типът на кожата, цветът и дебелината на косъма. Въпреки това, обикновено след първата или втората процедура лазерна епилация в тази зона на лицето, може да се усети видим резултат.

Кой не трябва да си прави лазерна епилация: противопоказания и рискове?

Лазерната епилация е удобен и надежден начин за отстраняване на нежеланите косми. Въпреки това съществуват определени условия, при които процедурата може да бъде неподходяща.

  • Лазерната епилация е добре да се избягвягва по време на бременност.
  • Хора, страдащи от дерматит или екзема, могат да изпитат дискомфорт при лазерната епилация, поради повишената чувствителност и уязвимост на наранената кожа. 
  • Хора с хепатит могат да представляват риск от пренос на инфекцията.