Защо да изберем Elysion Pro?

Лазерната епилация, както вече знаем, се основава на принципа на загряване и отвеждане на топлината до космения фоликул с цел унищожаване на корена. Процесът се нарича Фототермолиза – от „фото“ (светлина) и „термо“ (топлина). Нашият апарат Elysion Pro е разработен на принципа на селективна фототермолиза, т.е. светлинния лъч е със специално подбрани характеристики, чиято единствена цел е да се абсорбира изцяло от косъма и не се разпръсква в околните тъкани. Проектиран е да бъде напълно безопасен към всеки тип кожа и различните видове косми.

Процедурата е напълно безболезнена, благодарение на охлаждащата система “Cristal Freeze”, която се намира на апликатора и при допир усещането е изключително приятно.

Уникалната технология – ултракъси импулси, осигурява 100% ефективност при лазерната епилация. Косъмът успява да се загрее много бързо като отвежда топлината също с изключителни темпове преди тя да се е загубила. Това е още една причина за липсата на неприятно усещане и удовлетворяващ резултат.

Дължината на вълната се излъчва с висока мощност и е специално подбрана  да бъде ефективна в унищожаването на различните видове косми (светли и тъмни, дебели и тънки).

С Elysion Pro не е необходимо да спирате с процедурите през лятото, тъй като е подходящ и за кожа с тен, без да има риск от пигментация.

Огромно предимство пред много други апарати е честотата на процедурите. С Elysion Pro не се налага да идвате всеки месец на процедура, а между 45 и 60 дни в зависимост от зоната, морфологията и поредността. След около 6 до 8 процедури окосмяването е напълно унищожено, а гаранцията е за около 10 години, ако се поддържа веднъж годишно.

 

Запазете си час още сега!